Årsmöte med mera

Kategorier: Nyheter.

Den 6 april kl. 18.00 håller vi digitalt årsmöte. Utöver årsmötesförhandlingar kommer vi att visa nya bilder från skolan. Årsmötet sker via internet Teams. Det är enkelt att ansluta till mötet i din dator, telefon eller “padda”. Du behöver bara klicka på en länk så är du med. Kontakta Eva Maria om du inte har fått kallelse och länk till mötet. Hon hjälper dig också om du vill veta hur Teams fungerar, vilket är mycket enkelt. Kontakta Eva Maria via mail: info@gracious.se eller tel. 070-62 52 705.

Styrelsen vill också passa på att berätta att vi tack vare generösa gåvor och bidrag från Skaraborgen Rotaryklubb, Rotarys U-fond, Ardala församling och privata givare har kunnat betala ut ett stort belopp till skolan. Det innebär att Tumaini kan färdigställa det som återstår för att matsalen ska bli fullt fungerande med spisar, övrig köksutrustning, stolar med mera. Härligt!

Om du inte har betalat in medlemsavgiften för 2021 så ber vi ödmjukt att du gör det. Det betyder ALLT att våra medlemmar stannar kvar och fortsätter att stödja vår verksamhet. Betala via bankgiro 552-4046 eller Swish 123 213 8048.

Styrelsen önskar Dig och alla medlemmar en fin vår trots omständigheterna och hoppas att vi inom överskådlig framtid ska kunna leva och träffas på ett normalt sätt. Tills dess håller vi ut – eller hur?

Vi är glada över att ha kunnat skicka ett nytt, stort bidrag som gör det möjligt att färdigställa skolans matsal.