En sommarhälsning

19 juni, 2021

Så här i midsommartid kan vi med glädje konstatera att föreningen i år har kunnat bidra rikligt till investeringar i Gracious School. Det har varit möjligt tack vare bidrag från Skara-Borgen Rotaryklubb, Rotarys U-fond, Ardala församling samt privata gåvor. Detta har resulterat i att bygget av matsal med tillhörande kök är klart och i full användning. Lokalen används även för större samlingar på skolan.

Nu finns också långt framskridna planer på ombyggnation av en äldre byggnad där spolbara toaletter ska installeras. Det blir en stor sanitär förbättring, inte minst för flickorna under mensperioden.

Den 6 april hölls föreningens årsmöte då Ingvor Ljung tog över ordförandeskapet från Bengt Vilson. Övriga i styrelsen är Eva Maria Friberg, kassör, Stefan Ericson, sekreterare och Sandra Olsson, ledamot.

Om du inte redan är medlem i föreningen Gracious School kan du enkelt bli det genom att betala in medlemsavgiften 250 kronor till bankgiro 552-4046 eller Swish 1232 138 048. Glöm inte att ange namn.

Ha en riktigt fin och trevlig sommar!

crossmenu